ca

  • ES

TankFoods a la revista Anantapur de la FVF

El compromís solidari amb l'Índia

Cada any la Fundación Vicente Ferrer elabora una revista informativa anomenada Anantapur. A l'edició del 2018 hi podem trobar els diferents projectes, entrevistes, reptes solidaris, exposicions, apadrinaments, dies internacionals, empreses compromeses amb la Fundació i sobretot molta sensibilització per arribar als objectius de desenvolupament sostenible.

A la pàgina 22 de la Revista Anantapur, expliquem la relació que des de fa 20 anys ininterrompudament ens uneix TankFoods i la Fundación Vicente Ferrer.  S'ha liderat una aliança solidària amb la Fundació amb projectes a llarg termini. Així ho expliquem a l'article:

"Gràcies a aquesta col·laboració va sorgir el 2016 l'oportunitat de visitar Anantapur amb la família, viatge que va deixar una profunda empremta i que de ben segur, ha provocat que ja no ens puguem desvincular mai més d'aquesta Fundació".

Accedeix a l'article

Els objectius de les tasques de la Fundación Vicente Ferrer són també els nostres

Els resultats que la Fundació Vicente Ferrer impulsats a l'Índia contribueixen de manera directa amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) que l'ONU ha marcat pel 2030.

  • Erradicar la pobresa
  • Promoure la igualtat de gènere
  • Accés en una educació de qualitat

FVF