TankFoods amb la 10K

Aquest diumenge 28 de gener, es celebra la 8a Cursa 10K a Vilafranca del Penedès. Des de TankFoods hem volgut col·laborar amb el patrocini d'una de les 10K més ràpides del panorama català i amb més renom. En els últims anys ha tingut molt bones crítiques per part de participants i organitzadors. El circuit és pla i ràpid, per tant, és ideal per tots aquells runners que vulguin fer marca personal. 

TankFoods és molt més que una empresa de transport de líquids alimentaris, ens agrada estar al costat d'aquells esdeveniments importants que es fan a casa nostra i que ens hi sentim implicats. A continuació us mostrem el recorregut on passaran els participants. 

El recorregut, d'un altre color 😉

 • Rambla Nostra Senyora: Sortida i arribada
 • Avda Tarragona
 • Rotonda hotel Domo
 • Carretera de Moja
 • Carrer Amàlia Soler (sencer)
 • Carrer de Santa Digna
 • Passeig de Rafel Soler
 • Avda. Vilanova
 • Carrer Comerç (fins al final de l’illa)
 • Avda. Barcelona (fins al final) i gir a la dreta
 • Carrer de Santa Clara
 • Carretera d’Igualada (fins uns metres més enllà del gimnàs eds, gir)
 • Carretera d’Igualada (sentit contrari)
 • Carrer de Santa Clara (sentit contrari)
 • Carrer de la Parellada
 • Plaça de la Constitució
 • Plaça de l’Oli (per dins)
 • Plaça Sant Jaume (per dins)
 • Carrer de Santa Maria
 • Plaça de la Vila
 • Carrer de Sant Joan
 • Rambla Nostra Senyora (fins el semàfor – km5)

Mini 10K Solidària

I per als més petits, se'ls dóna l'oportunitat de córrer 1 km abans de la 10K. Tots els beneficis obtinguts aniran destinats íntegrament a l'associació LOVERARE, per la recerca i el tractament de malalties minoritàries i rares.  

 

10K VILAFRANCA
Mini 10K