Presentem el 25 aniversari de TankFoods a la premsa

Aquest any a TankFoods celebrem 25 anys d'empresa. Després dels 25 anys d'història i gràcies a la confiança dels nostres clients, podem parlar d'un projecte empresarial consolidat, de qualitat humana, professional i respectuós amb el medi ambient.

Hem pogut explicar-ho en una Roda de Premsa a Vilafranca del Penedès, on hi van assistir diferents mitjans de comunicació: El cargol publicacions, RTV Vilafranca i El 3 de Vuit. 

Vam explicar el recorregut d'aquests 25 anys, tota la feina feta i la que ens queda per fer. Som una empresa de transports alimentaris amb 40.000 viatges a l'esquena, + de 44.400.000 quilòmetres i més de 80.000.000 kg transportats.

Juntament amb Lancy Dodem i la coordinadora de relacions amb les empreses i fundacions, Anayansin Castro, de la Fundación Vicente Ferrer vam poder compartir els projectes que estem desenvolupant, 25 anys-25 cases. L'objectiu conjunt serà treballar perquè 25 famílies de l'estat d'Andhra Pradesh, a l'Índia, tinguin un habitatge digne.

Dimecres al matí vam anar a RTV Vilafranca i molt amablement ens van fer una entrevista. Estem molt contents d'haver pogut compartir la nostra història d'aquests 25 anys amb tots els oients penedesencs.

Aquesta és una mostra apareguda als mitjans. A RTV Vilafranca, El Cargol i El Penedès econòmic.

TankFoods Roda de Premsa
TankFoods Roda de Premsa