ca

  • ES

25 anys-25 habitatges dignes a l’Índia

TankFoods celebra aquests 25 anys col·laborant amb la Fundació Vicente Ferrer

TankFoods aquest 2017 celebra 25 anys que transporta líquids alimentaris densos. L'empresa va ser fundada el 1992, formada per un equip humà professional, s'ha dedicat exclusivament a satisfer les necessitats dels seus clients.

Per celebrar aquests 25 anys hem decidit dur a terme una iniciativa que té com a objectiu construir 25 habitatges dignes a 25 famílies de l'estat d'Andhra Pradesh, sud de l'Índia. 

El projecte empresarial i de qualitat humana durarà aproximadament 2 anys. 

25anys-25cases
logo-tankfoods-25anys

La Fundació Vicente Ferrer és una ONG de desenvolupament que ha estat sempre compromesa amb la transformació de les zones més pobres de l'Índia. Amb la seva forma de pensar i actuar, Vicente Ferrer va ser capaç de transmetre el seu compromís per erradicar les desigualtats i mobilitzar les consciències, alhora que involucrava a les persones en el seu propi canvi. La seva forma d'entendre el desenvolupament ha donat lloc a un model exemplar en el marc de la cooperació.

"Sóc testimoni directe que és possible canviar aquest món." Vicente Ferrer

Andhra Pradesh

Andhra Pradesh és una regió del sud de l'Índia que destaca per tenir pocs recursos i una pobresa extrema. És en aquest lloc on es construiran les 25 cases a 25 famílies per aconseguir que tinguin un habitatge digne. 

Les cases s'escripturaran amb el nom de la dona per apoderar-les i garantir la seva protecció i la dels seus fills. 

25anys-25cases